top of page

NYHETER OG INFORMASJON

SOMMERSTENGT UKE 29 OG 30

April 2025

Vi har planlagt at vi bruker 2 uker av sommerferien på å stenge klnikken helt slik at vi fikser sammenkoblingen av byggetrinn 1 og 2. Noe småplukk vil fortsatt stå igjen til utover høsten, men det vil besøkende merke lite til.

STENGT TORSDAG OG FREDAG

April 2025

20. og 21.april 2023 holder hontoret stengt pga kurs.  Les inn på telefonsvarer eller skriv oss en melding via nettsida - så tar vi kontakt over helga.

VI ÅPNER OPP VÅRE NYE LOKALER!!

April 2023

Etter en byggeperiode på 6 måneder kan vi nå endelig ta i bruk deler av vårt nye areal!  Vi har totalrenovert bestefar og tannlege John Asphaugs opprinnelige tømmerhus fra 1939 og innredet det etter alle dagens krav til en moderne tannklinikk.  Vi åpner nå med 3 nye tannlegestoler, nytt røntgensystem med OPG(panoramarøntgen), moderne klima og ventilasjonsanlegg, naturlig dagslysbelysning og komplett nye opplegg for el og vann.  Vår fantastiske byggmester Olav Strand setter nå i gang med å renovere den gamle kontorfløyen slik at vi til sommeren vil ha 5 behandlingsrom med samme høye standard.

ÅPNINGSTIDER JULA 2022

Desember 2022

I romjula holder vi åpent onsdag 28.desember og er ellers tilbake rett etter nyttår!

NY TANNLEGE

November 2022

Tannlege Ingunn Grahn (Dahlen) er sikkert et kjent navn for mange.  Hun skal jobbe litt hos oss og litt i Oslo framover og vi er superglade for å få litt ekstra hjelp!

OPPUSSING AV TANNKLINIKKEN

Vinteren 2022/2023

I oktober 2022 startet vi endelig bygging av vårt nye klinikkareal, etter mange års planlegging.  Vi utvider med over 100m2 og skal innrede 5 behandlingsrom med helt nytt utstyr.  Som pasient kommer du kanskje til å merke litt mer rot og bråk - men vi skal gjøre det vi kan for å gjøre det så normalt som mulig.

SOMMERFERIE 2022

11.juli 2022

Vi holder stengt fra 11.juli til 1.august

Send oss en melding via hjemmesida eller legg igjen en beskjed på vår telefonsvarer - så svarer vi så snart vi er tilbake etter ferien.

COVID-19: FORSINKELSER

April 2022

Vi har fortsatt forsinkelser med våre innkallinger etter pandemien.  Vi beklager dette på det sterkeste - ta gjerne kontakt om du savner å høre fra oss!

nyklinikk_edited.jpg
Nyheter: Resources
bottom of page