top of page
Kirurgisk materiale

Er du vår nye kollega?

Vi har i 2023/2024 utvidet vår klinikk til å kunne ta imot 2 nye kolleger i splitter nye lokaler med topp moderne utstyr.  Vi har i dag 5 behandlingsrom med 2 stk Zeiss dentalmikroskop, 3Shape 3D-scanner,  OPG-rom og intraoralrøntgen på alle rom.

Om oss:

Vi er et tradisjonsrikt tannlegekontor med 3 generasjoners historikk i fjellbygda Oppdal.  Vi har med årene bygget opp en solid pasientportefølje med pasienter fra hele fjellregionen:  Oppdal, Rennebu, Dombås, Folldal, Kvikne, Tynset og Sunndal ++.  Vi har tett samarbeid med lokal kjeveortoped for god behandlingsplanlagging.  Vi har en kjevekirurg som besøker oss ved behov for å utføre implantatkirurgi for HELFOs regning, implantatprotetikken gjør vi selv.  Vi har en meget spennende hverdag med alt fra årlig rutinekontroll til omfattende kirurgiske restaurasjoner.  Vektlegger oppdaterte kliniske prosedyrer og protokoller. Vi har fokus på pasienter med tannlegeskrekk.  Egen liten lab for små protesereparasjoner.

Vi har for tiden 3 tannleger i full stilling - men søker nå etter 1-2 nye tannleger som kan ta over lista til en som skal gi seg.  Vi har stadig pågang med nye pasienter som vi for tiden ikke har kapasitet til å hjelpe.

Vi søker:

En tannlege (eller 2) som er kvalitetsbevisst og ivrig etter ny kunnskap.  Vi setter som krav norsk autorisasjon og flytende norskkunnskaper.  Flott om du er erfaren i yrket, men vi har også gode erfaringer med nyutdannede med stor interesse for faget.  Vi har meget erfarne assistenter og et godt drevet kontor med stor takhøyde og masse humor.  Søkere med langtidsperspektiv fortrekkes

Oppstart etter avtale - vi har umiddelbart 2 ledige behandlingsrom for de/den riktige!

Vi kan gi gode betingelser til den rette søkeren.  Send CV med en liten kommentar omkring din utdanning og yrkeserfaring.  Ring meg deretter gjerne for en prat, helst på kveldstid :-) Amund : 90751997

Interessert?

Vi gleder oss til å møte deg!

72421425 (jobb) eller 90751997 (kveldstid)

Amund
bottom of page